Vistas de página en total

jueves, 8 de diciembre de 2011

Final de la primera jornada / Final de la primera jornada / Finish of the first day


Ja hem acabat el primer dia de congrés. Després de la inauguració, tres xerrades, una taula rodona i la primera sessió del Fòrum d’Entrenadors, ja podem dir que el congrés per celebrar el 25è aniversari està en marxa!

Després de les paraules de Jordi Serra, recordant la història del Campus i l’esperit que ha perseguit des dels primers temps, i un vídeo amb jugadors ACB parlant sobre el que ha suposat per ells el Campus (Ricky Rubio, Jordi Trias, Albert Oliver i Nacho Llobet), Mateo Rubio ha inaugurat el congrés amb la primera xerrada. En Mateo ha parlat sobre el que ha de fer un entrenador per tal d’aconseguir extreure el màxim de talent i qualitat dels seus jugadors, tant des d’un punt de vista psicològic com, també, en la seva aplicación a pista, des d’exercicis individuals fins a l’aplicació en el disseny d’un atac per conceptes.

A continuación ha vingut la taula rodona, a la qual els directors tècnics de Barça, Joventut de Badalona, Manresa i Sant Cugat, han parlat sobre la seva tasca en els seus respectius clubs, referint-se a la formació d’entrenadors, el dia a dia, l’scouting, el fitxatge de jugadors, etc.

A la tarda hem fet la priemra sessió del Fòrum d’entrenadors i hem gaudit d’una gran ponencia d’Albert Batalla sobre el disseny de tasques per l’aprenentatge de la técnica en qualsevol esport, sempre a partir de l’estudi de la forma com apren l’ésser humà. Després hem gaudit de la xerrada que ha tancat la jornada, la de Ricard Casas, el qual ens ha parlat de com ensenyar els jugadors a llegir el joc a partir de l’utilització correcta dels espais i el posterior afegit amb els bloquejos, sempre aprofitant el treball d’espais previ.

Demà tenim canvis horaris! Mireu al Facebook per més informació!

Ya hemos acabado el primer día de congreso. Después de la inauguración, tres charlas, una mesa redonda y la primera sesión del Fórum de Entrenadores, ya podemos decir que el congreso para celebrar el 25º aniversario está en marcha!

Después de las palabras de Jordi Serra, recordando la historia del Campus y el espíritu que ha perseguido desde los primeros tiempos, i un vídeo con jugadores ACB hablando sobre lo que ha supuesto para ellos el Campus (Ricky Rubio, Jordi Trias, Albert Oliver y Nacho Llobet), Mateo Rubio ha inaugurado el congreso con la primera charla. Mateo ha hablado sobre lo que debe hacer un entrenador para conseguir sacar el máximo talento y calidad de sus jugadores, tanto desde un punto de vista psicológico como, a su vez, en su aplicación en pista, desde ejercicios individuales hasta la aplicación en el diseño de un ataque por conceptos.

A continuación ha venido la mesa redonda, en la cual los directores técnicos de Barça, Joventut de Badalona, Manresa y Sant Cugat, han hablado sobre su tarea en sus respectivos clubs, refiriéndose a la formación de entrenadores, el día a día, el scouting, el fichaje de jugadores, etc.

Por la tarde hemos hecho la primera sesión del Fórum de entrenadores y hemos disfrutado de una gran ponencia de Albert Batalla, que nos ha hablado sobre el diseño de tareas para el aprendizaje de la técnica en cualquier deporte, siempre desde el punto del vista de cómo aprende el ser humano. Después hemos disfrutado de la charla que ha dado fin a la primera jornada, la de Ricard Casas, el cual nos ha hablado de cómo enseñar a los jugadores a leer el juego a partir de la utilización correcta de los espacios y la posterior añadidura de los bloqueos, siempre aprovechando el trabajo de espacios previo.

¡Mañana tenemos cambios horarios! ¡Mirad en Facebook para más información!

We have finished the first day of congress. After the opening of the congress, three conferences, one round table and the first session of Coaches Forum, we can say that the congress has started!

After the words from Jordi Serra, remembering the beginnings from the Camp and the sense it has been pursued since the early years, and a video with ACB players talking about what it has supposed for them the Camp (Ricky Rubio, Jordi Trias, Albert Oliver and Nacho Llobet), Mateo Rubio has opened the congress with the first speech. He has talked about what a coach must do in order to take profit about all their talent and quality, both in psychological and court application point of view, from individual exercises until the design of a motion offense.

Then, in the round table, technical directors from Barça, Joventut of Badalona, Manresa and Sant Cugat, have talked about his task in this clubs, their daily work, the scouting, players incorporations, etc.

In the afternoon we have made the first Coaches Forum session and we have enjoyed a great lecture from Albert Batalla, who talked us about the design of tasks in order to learn technique in any sport, always from the point of view of how do the human learn. After that we have enjoyed the final speech of the day, by Ricard Casas, who had talked us about how to teach the players to read the game by using properly the spaces in the court and then applying screens. Always without forgetting spaces work.

Tomorrow we have changes in the schedule! Look at Facebook for more information!

No hay comentarios:

Publicar un comentario