Vistas de página en total

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Ens posem en marxa! / ¡Nos ponemos en marcha! / We start it!

Queden poques hore perquè comenci el congrés. En aquest blog farem un seguiment al moment de totes les xerrades i esdeveniments que es duguin a terme. En resumirem el que passi i afegirem els comentaris més importants de la jornada. Al final de cada jornada farem un resum breu de tot el dia i farem un repàs a totes aquelles xerrades que tindrem la jornada següent.

Demà obrim a les 10h i inaugurem el congrés a les 11h. La primera xerrada serà la de Mateo Rubio, seguida del debat entre directors tècnics de clubs catalans. A la tarda tindrem la primera sessió del Fòrum d'entrenadors, a on podrem discutir sobre temes del basquetbol i intentar arribar a conclusions interessants, així com aprendre dels coneixements de tots els assistents. Després vindrà la xerrada d'Albert Batalla i acabarem amb una xerrada de Ricard Casas, entrenador ajudant de la selecció espanyola i entrenador ACB durant molts anys.

Us hi esperem a tots!!

Quedan pocas horas para que empiece el congreso. En este blog haremos un seguimiento al momento de todas las charlas y acontecimientos que se lleven a cabo. Resumiremos lo que suceda y añadiremos los comentarios más importantes de la jornada. Al final de cada jornada haremios un breve resumen de todo el día y haremos un repaso a todas las charlas que tendremos la jornada siguiente.

Mañana abrimos a las 10h e inauguramos el congreso a las 11h. La primera charla será la de Mateo Rubio, seguida del debate entre directores técnicos de clubes catalanes. Por la tarde tendremos la primera sesión del Fórum de entrenadores, donde podremos discutir sobre temas del baloncesto e intentar llegar a conclusiones interesantes, así como aprender de los conocimientos de todos los asistentes. Después vendrá la charla de Albert Batalla y acabaremos con la charla de Ricard Casas, entrenador ayudante de la selección española y entrenador ACB durante muchos años.

¡¡Os esperamos a todos!!

There remain only few hours for the beginning of our congress. In this blog we will comment all the clinics and activities made during the day. At the end of the day we will resume the activities and remember the ones for the next day.

Tomorrow we open at 10 o'clock and we begin the congress at 11 o'clock. The first speech will be from Mateo Rubio, and then the discussion between technical directors from different clubs from Catalonia. In the afternoon, we will have the first session of Coaches Forum, in which we will be able to discuss about Basketball topics and try to reach interesting conclusions, always learning from the knowledge of all the coaches assisting to the Forum. Then we will have Albert Batalla's speech and we will end with Ricard Casas, assistant coach from Spanish National Team and ACB coach during a lot of years.

We wait for you there!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario